JA slide show

Om Företaget


Kyl & Värmeteknik Service AB är ett etablerat företag med mångårig samlad erfarenhet och med många inarbetade kunder. Företaget ägs och drivs av Jan Petersson.

I Februari 2010 inledde Kyl & Värmeteknik Service AB och Teknokyl Industrier AB ett samarbete som bygger på att utbyta tjänster mellan varandra inom service och installation.

Kyl & Värmeteknik Service AB:s arbetsområden är kyl, frys, komfortkyla och värmepumpar inom industrier, butiker, varuhus och fastigheter.

Vi projekterar, levererar och installerar efter kundens önskemål samt utför förebyggande service/kontroll och akutservice inom dessa områden.

Vi åtar oss att utföra energioptimering, dvs. kontroll av hela systemfunktionen i anläggningen efter kundens önskemål samt prestandamätning av kylaggregat/värmepump.

Vi tecknar serviceavtal med kunder som önskar hög driftsäkerhet på sina system, samt bistår kunder med journalföring och rapportering gentemot myndigheter.

Kyl & Värmeteknik Service AB:s målsättning och affärsidé, är att på ett effektivt sätt tillgodose våra kunders behov av tjänster inom ramen av vår verksamhet,detta medför att våra kunder alltid erhåller en bra service till rätt pris.

Vi är för närvarande 5 stycken anställda på företaget 4 st på service/installation, och 1 st på administration.

 

Design RoslagsNet